Recreatie

Home » Activiteiten » Recreatie

Aan de meeste activiteiten die in ‘t Paradies gehouden worden, kunt u actief of recreatief deelnemen. Kijk ook onder Actief. Als recreatieve activiteiten vermelden wij graag:

Biljarten
Tijdens de openingsuren kunt u, tegen een geringe vergoeding, biljarten op een van de twee biljarts. ‘t Paradies heeft een eigen biljartvereniging, BC ‘t Paradies, die met zes teams uitkomt in competitieverband.

Muziekmiddagen
Iedere zaterdag is er een muziekmiddag in ‘t Paradies . Wij zijn trots op onze vaste groep muzikanten en entertainers zoals Sef Beeren, Jan van Kempen, Oscar & Mariet, Jan Fermont, Dj Arno.
Op zaterdagmiddag kunt u vanaf 14.00 uur samen met anderen genieten, luisteren of dansen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Kaarten maken
Twee keer per maand worden er op vrijdagmiddag kaarten gemaakt. De unieke handgemaakte kaarten zijn te koop voor € 1,25 per stuk aan de receptie in ‘t Paradies. Van de opbrengst wordt nieuw materiaal gekocht.

Voor meer informatie en opgave kunt u terecht bij Mary Schilders (0475) 47 00 47 of maak gebruik van ons aanmeldformulier.