U bent hier: ActiviteitenRecreatief
foyerBiljartGrand CaféDuim op

Recreatief

Aan de meeste activiteiten die in 't Paradies gehouden worden, kunt u actief of recreatief deelnemen. Kijk ook onder Actief. Als recreatieve activiteiten vermelden wij graag:

Biljarten
Tijdens openingsuren kunt u, tegen een geringe vergoeding, biljarten op een van de twee biljarts. 't Paradies heeft een eigen biljartvereniging, BC 't Paradies, die met zes teams uitkomt in competitieverband.

Muziekmiddagen
Iedere zaterdag vinden er muziekmiddagen plaats. U kunt hier van genieten, luisterend onder het genot van een hapje en een drankje, of dansend. Wij zijn op trots onze vaste groep muzikanten en entertainers: Sef Beeren, Jan van Kempen, Johan Smit, Peter Gerts.

Inloop Linedance
Maandelijks, meestal de eerste zaterdag van de maand, is er een inloopmiddag Linedance. Onder begeleiding van Henk Holleman kunt u dansen. 

Kaarten maken
Twee keer per maand op vrijdagmiddag in een klein, prettig groepje kaarten maken. Deze unieke handgemaakte kaarten zijn te koop voor      
€ 1.00 per stuk in 't Paradies.                                                                   Van de opbrengst wordt nieuw materiaal gekocht.

Voor meer informatie en opgave kunt u terecht bij mevrouw Mary Schilders, 0475 - 470047, of maak gebruik van ons contactformulier.