Dela Jöris – de Vries exposeert van 7 januari tot 1 april

Home » Dela Jöris – de Vries exposeert van 7 januari tot 1 april
Dela Jöris – de Vries exposeert van 7 januari tot 1 april

Dela Jöris – de Vries exposeert van 7 januari tot 1 april

Ik woon sinds 2010 in Roermond en ben in dat jaar ook begonnen met schilderen. Eigenlijk heb ik altijd gedacht, dat ik niet kon schilderen, want, ik kon niet tekenen. Maar inmiddels weet ik, dat je niet hoeft te kunnen tekenen, om te kunnen schilderen. Ook weet ik nu, dat IEDEREEN kan schilderen. Maar door véél te oefenen, word je er beter in. Ook ga je vaak ontdekken wat je ‘t meeste aanspreekt.
Eerst ben ik begonnen met aquarelleren. Maar dat was toch niet echt wat ik wilde. Ben daarna met acrylverf gaan werken, door experimenteren, kwam ik erachter, dat ik daar mijn fantasie heerlijk op los kon laten.  Inmiddels heb ik al van alles geschilderd. Ik vind namelijk héél veel leuk.
En daardoor, zoals je kunt zien,  heb ik ‘n veelzijdige collectie inmiddels.
Geniet van de expositie, tot 1 april.

Dela Jöris
☏  06 30 00 84 93
✉︎  vlindertje91@hotmail.com