Expositie Anita-Arts-Poels 4 mei – 29 juni

Home » Expositie Anita-Arts-Poels 4 mei – 29 juni

Expositie Anita-Arts-Poels 4 mei – 29 juni

Expositie
Anita-Arts-Poels

 

Ik ben autodidact. Altijd creatief bezig geweest, bv met het maken van sieraden. Dat deed ik als klein meisje al door middel van ijzerdraad ringetjes te maken. Ook heb ik lood bewerkt en mozaïeken gemaakt.

Nadat ik in 2002 afgekeurd werd, ben ik begonnen met aquarelleren. Wat ik met heel veel plezier deed, door mijn moeder, die pastelleerde in ‘n groepje, maar daar zelfstandig niet meer naartoe kon, ben ik met haar mee gegaan en ook gaan pasteleren. Ook dit ging me goed af en ik vond ‘t ook erg leuk om te doen. Ook na ‘t overlijden van mijn moeder ben ik daarmee doorgegaan. Naast ‘t pastelleren ben ik gaan schilderen met acrylverf. Daar ben ik mij de laatste jaren steeds meer op gaan toeleggen.

Ik vind het leuk om veel verschillende onderwerpen te schilderen.
Al hebben dieren wel een speciaal plekje.
Dat is dan ook te zien in de vele dieren schilderijen, maar ook mensen, landschappen enz. schilder ik graag.

Ik wenst u veel plezier met het bekijken van de expositie en zou ‘t zeer op prijs stellen als u een reactie in ‘t schriftje wilt achter laten.

Heeft u interesse in een van de schilderijen neem dan contact op.