In beeld

Home » In beeld

 

februari 2024
In deze aflevering van ‘Roermond in Beeld’ een verslag van het Happy Hour met Pubquiz op 29 december 2023.

 

december 2023
Vrijdag 8 december was de vergadering voor de vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor het reilen en zeilen van alles wat in Het Paradies verzorgd wordt en te doen is.  Tijdens de inleiding werd door Proteion duidelijk gemaakt hoe belangrijk efficiënter samenwerking in de toekomst nodig zal zijn. Na het officiële gedeelte werden de jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet.  Een uitzondering vormden 3 vrijwilligers die zich al 25 jaar inzetten om er voor te zorgen dat alles goed op z’n pootjes terecht komt. Daarnaast werden vrijwilligers die 15 jaar, 10 jaar en 5 jaar de handen uit de mouwen staken bedankt voor het vele werk. Zij kregen allemaal een bos bloemen en een cadeaubon.  Zie diverse foto’s

 

 

 

december 2023
In deze aflevering van ‘Roermond in Beeld’ een verslag van de Dag van de Mantelzorg die door de gemeente Roermond jaarlijks georganiseerd wordt om mantelzorgers te bedanken. Dit jaar was er in ‘t Paradies een introductie van de Mantelzorgtest en waren er diverse workshops.

 

oktober 2023
In deze aflevering van ‘Roermond in Beeld’ een verslag van het Circus in de Zorg op het Munsterplein.

 

september 2023
In deze aflevering van ‘Roermond in Beeld’ een verslag van Cursus- en Infomarkt 2023

 

augustus 2023
In deze aflevering van ‘Roermond in Beeld’ een verslag van de interne verhuizing

 

10 mei 2023
‘Roermond in Beeld’ met een beeldverslag van Koningsdag 2023

 

27 april 2023
In deze aflevering van ‘Roermond in Beeld’ een verslag van de Lentebeurs op 23 maart, een initiatief van de Seniorenraad Roermond.

 

23 november 2022
In deze derde aflevering van ‘Roermond in Beeld’ vertelt Gids Peter van Cruchten over een aantal uitzonderlijke religieuze kunstvoorwerpen die in de Roermondse Onze Lieve Vrouwe Munsterkerk te bewonderen zijn. Thans is de Munsterkerk, de naam munster verwijst naar het Latijnse monasterium wat klooster betekent, een parochiekerk die rond 1218 door graaf Gerard III van Gelre gesticht is als kapel van de Munsterabdij.

 

28 oktober 2022
Deze uitzending van Paradies in Beeld, deel twee van de serie filmpjes over markante plekken in Roermond met gids Peter, gaat dit keer over de Pandtuin, gelegen naast de Munsterkerk.

 

14 september 2022
In deze uitzending van Paradies in Beeld, Roermond in Beeld. Deel 1. Gids Peter van Gilde Rondje Roermond laat in deze eerste bijdrage de bijzonderheden buitenom zien van een parochiekerk, echter gebouwd als kapel van een Cisterciënzerabdij, 800 jaar geleden.

8 augustus 2022
In deze uitzending van Paradies in Beeld een gesprek Welmoed Algra die bij ‘t Paradies Chi Gong lessen verzorgt, een eeuwenoude bewegingsleer die onder meer helpt om het immuunsysteem te versterken.

 

20 juli 2022
In deze uitzending van Paradies in Beeld een interview Mariet Hoogers, dirigent van het koor Aad & Wies.

 

8 juni 2022
In deze uitzending van Paradies in Beeld een interview met Huub Tilmanns, coördinator van het ComputerCafé over het ComputerCafé dat iedere dinsdagmiddag in ‘t Paradies geopend is.

 

2 mei 2022
Foto’s van de opening van de Jubileumtentoonstelling op zondag 1 mei 2022. (Klik op de foto)

 

14 april 2022
In deze uitzending van Paradies in Beeld een interview met Wim Keulers die vanaf het allereerste begin bij de Vlog-groep betrokken was.

 

14 april 2022
In deze uitzending van Paradies in Beeld een interview met twee vrijwilligsters van ‘t Paradies: Marian Bouwman en Miep Bongaerts.

 

3 maart 2022
In deze uitzending een interview met Ine van der Aa, voorzitter stichting MFC ‘t Paradies.

 

18 november 2021
In deze uitzending een interview met Hanneke Mouw over het project: Meer Bewegen voor Ouderen Speciaal.

 

16 oktober 2021
Interview met Rob Vogelzang (†), secretaris van de biljartclub ‘t Paradies.

5 oktober 2021
Interview met Enny en Carel Verbruggen over Kunst in ‘t Paradies en de exposities die zij van kunstenaars in de wandelgangen van ‘t Paradies organiseren.